Салат з курки з полуницею і авокадо

  

24 Грудня, 2016

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Курка - 2 філе

Полуниця - 50 г

Авокадо - 1 шт.

Зелений салат - 2 листа

Вершки - 2 ст. ложки

Сметана - 1 ст. ложка

Масло топлене - 1 ст. ложка

Мигдаль рубаний - 1 ст. ложка

Лимон - 1 ч. ложка соку

Кетчуп - 1 ч. ложка

Цукор - 1/2 ч. ложки

Сіль

Перець червоний мелений

Directions

1Філе курки нарізати соломкою і обсмажити на розігрітому маслі. Посолити і викласти на серветку, щоб видалити зайвий жир.

2Ягоди полуниці промити, обсушити і розрізати навпіл. Змішати лимонний сік з цукром і полити ягоди. Авокадо розрізати навпіл. Видаливши кісточку, очистити від шкірки та нарізати скибочками.

3СОУС: Збити вершки, змішати їх з кетчупом і сметаною, посолити, поперчити.

4З'єднати підготовлені компоненти, викласти в салатник на листя салату, полити соусом і посипати мигдалем.

00:00