рибні биточки
рибні биточки

Биточки рибні в соусі

  

5 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Риба - 500 г філе

Сметана - 200 г

Сухарі панірувальні - 100 г

Томатна паста - 50 г

Яйця - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Петрушка - 1 пучок

Молоко - 50 мл

Олія - 4 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Філе риби та підготовлені овочі прокрутити через м'ясорубку. Додати до фаршу 1 сире яйце, молоко, чорний мелений перець, сіль і добре перемішати.

2Збити друге яйця. З фаршу сформувати биточки, змочить їх у збитому яйці й обваляти в панірувальних сухарях.

3На дно мультиварки налити олію та покласти биточки. Увімкнути режим «Випічка» й обсмажувати биточки з кожного боку по 15 хвилин.

00:00