1Желатин залити холодною кип'яченою водою. Коли крупинки стануть прозорими, відкинути желатин на сито та дати воді стекти, потім з'єднати з теплою рідиною, довести до кипіння, але не кип'ятити.
2ВАРІАНТ 1: З малини віджати сік. Мезгу розвести гарячою водою, додати цукор, варити на слабкому вогні 10 хвилин.
3ВАРІАНТ 2: Вичавити з малини 0,75 склянки соку. У сік додати трохи води, покласти цукор і варити на слабкому вогні, щоб вийшов сироп. Покласти в сироп всю малину і варити ще 10 хвилин.
4Процідити. Влити розпущений желатин і розмішувати, доки він не розчиниться. Охолодити.
5ВАРІАНТ 1: Додати сік, яєчні білки та збити в піну.
6ВАРІАНТ 2: Збити яєчні білки до утворення піни (але не сухої) і вилити їх в протерту малину.
7Трохи збити на льоду вершки, з'єднати їх з малиною і знову збити.