Суп з кльоцками

    

19 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

М'ясо - 500 г

Картопля - 4 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Лавровий лист - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Вода - 3-4 л

Приправа для супу

Перець

Сіль

ДЛЯ КЛЬОЦОК:

яйця - 1 шт.

Кефір або молоко - 50 мл

Борошно - 3-4 ст. ложки (подивитися по консистенції)

Directions

1М'ясний бульйон окремо зварити на плиті. Потім вийняти м'ясо, розрізати його на невеликі шматочки, а бульйон процідити.

2КЛЬОЦКИ: З'єднати яйце, кефір або молоко та борошно, замісити тісто і, набираючи його чайною ложечкою, опустити в киплячий бульйон (можна замісити тісто, розкачати його в ковбаску, нарізати на невеликі брусочки та запускати їх всі одразу).

3Мультиварку включити на режим «Випічка», в чашу влити олію й обсмажити дрібно нарізану цибулю та терту моркву. Потім додати відварене м'ясо, нарізану кубиками картоплю та бульйон. Додати сіль, лавровий лист і приправу. Включити режим «Випічка» на 40 хвилин.

4За 7 хвилин до завершення режиму в суп закинути все кльоцки та лавровий лист.

00:00