Човники з сирним (творожним) кремом

    

29 Січня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 200 г

Маргарин - 100 г

Сметана - 100 г

Сіль - 1 щіпка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 350 г

Сир адигейський або сулугуні - 200 г

Горіхи волоські - 100 г

Семена кунжуту - 3 ст. ложки

Зелень

Directions

1Замісити тісто з борошна, маргарину, сметани та солі, скачати в кулю та витримати в холодильнику 30 хвилин.

2Тісто розкачати в тонкий пласт, вирізати овали й укласти в змазані формочки, наколоти виделкою. Випікати в духовці 15 хвилин при 200°С.

3НАЧИНКА: Сир розтерти та збити з сиром і горіхами (залишити трохи для оформлення).

4У випечені човники насипати кунжут і викласти начинку. Оформити зеленню та горіхами.

00:00