Човники з сирним (творожним) кремом випічка духовка 29 Січня, 2017 Блюда с творогом (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 6-8 порцій Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне - 200 г Маргарин - 100 г Сметана - 100 г Сіль - 1 щіпка ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир (творог) - 350 г Сир адигейський або сулугуні - 200 г Горіхи волоські - 100 г Семена кунжуту - 3 ст. ложки Зелень Directions 1Замісити тісто з борошна, маргарину, сметани та солі, скачати в кулю та витримати в холодильнику 30 хвилин. 2Тісто розкачати в тонкий пласт, вирізати овали й укласти в змазані формочки, наколоти виделкою. Випікати в духовці 15 хвилин при 200°С. 3НАЧИНКА: Сир розтерти та збити з сиром і горіхами (залишити трохи для оформлення). 4У випечені човники насипати кунжут і викласти начинку. Оформити зеленню та горіхами. 00:00