Сазан в сметані

      

31 Січня, 2017

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сазан - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 2-3 шт.

Сметана - 250 г

Сир твердий - 100 г

Олія - 2 ст. ложки

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Рибу очистити, посолити з обох боків і зробити надрізи через кожні З см.

2Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити на олії, посолити, поперчити.

3У кожен надріз на рибі покласти трохи цибулі, а залишки цибулі покласти на дно каструлі або глибокого дека. Зверху укласти рибу.

4Запікати рибу до готовності. Полити сметаною, змішаною з перцем і тертим сиром. Поставити в духовку ще на 10-15 хвилин, щоб сир зарум'янився.

5Подавати рибу з відварною або смаженою картоплею.

00:00