Запіканка картопляна з квасолею та зеленою цибулею

  ,   

1 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Картопля - 400 г

Квасоля - 80 г

Борошно - 80 г

Масло вершкове - 25 г

Яйця - 3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Цибуля зелена - 1 пучок

Сіль

Directions

1Картоплю очистити, вимити та відварити підсоленій воді.

2Квасолю замочити на 2 години в холодній воді, потім зварити в підсоленій воді.

3Картоплю та квасолю пропустити через м'ясорубку, додати сіль і перемішати.

4У чашу мультиварки покласти розтоплене вершкове масло та половину суміші з картоплі та квасолі. Цибулю очистити, нарізати півкільцями, пом'яти руками та викласти в чашу мультиварки, потім решту картоплі з квасолею. Встановити режим «Випічка».

5Яйця збити разом з дрібно нарізаною зеленою цибулею, борошном і відправити в мультиварку. Продовжувати готувати на цьому самому режимі до звукового сигналу.

00:00