шашлик
шашлик

Шашлик курячий

    

2 Лютого, 2017

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Курка - 800 г грудок

Соус «Шеррі» - 60 мл

Соус «Теріякі» - 60 мл

Соус «Східний» кисло-солодкий - 50 мл

Лимонний сік

Часник - 1 зубчик

Мед - 60 г

Directions

1Грудки нарізати шматочками та нанизати на шампури.

2Перемішати соуси «Шеррі», «Теріякі» та «Східний». Додати лимонний сік, подрібнений часник і мед. Перемішати.

3Залити м'ясо маринадом та охолодити.

4Злити маринад і помістити м'ясо в аерогриль. Смажити шашлик 8 хвилин при температурі 400°С.

00:00