Запіканка вишнева з рисом

    

2 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Вишня без кісточок - 100 г

Рис - 80 г

Масло вершкове - 30 г

Молоко - 400 мл

Кисіль вишневий - 60 мл

Яйця - 1 шт.

Згущене молоко - 2,5 ст. ложки

Цукор - 1,5 ст. ложки

Цукор ванільний - 0,5 ч. ложки

Сіль

Directions

1Рис зварити до готовності. Молоко довести до кипіння на плиті, додати рис, цукор, сіль, ванільний цукор і перемішати. Жовток з'єднати зі згущеним молоком, вишнею та киселем.

2Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, відправити в неї спочатку молоко з рисом, потім жовток зі згущеним молоком, вишнею та киселем. Встановити режим «Випічка» та готувати до звукового сигналу.

00:00