Торт кокосовий з шоколадною глазур’ю

    

9 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно - 250 г

Йогурт - 250 г

Цукор - 80 г

Какао - 80 г

Яйця - 2 шт.

Розпушувач - 1,5 ч. ложки

ДЛЯ КРЕМА:

Масло вершкове - 180 г

Кокосова стружка - 100 г

Цукор - 40-50 г

Молоко - 400 мл

Манна крупа - 3 ст. ложки

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Масло вершкове - 30 г

Молоко - 3 ст. ложки

Цукор - 1,5 ст. ложки

Какао - 1 ст. ложка

Directions

1Борошно, какао, розпушувач з'єднати в глибокому посуді. Яйця збити з цукром, йогуртом, розтопленим вершковим маслом за допомогою міксера. З'єднати разом з борошном, какао і розпушувачем і замісити тісто.

2У чашу мультиварки викласти папір для випічки, на нього - тісто. Встановити режим «Випічка» на 1,5 години.

3КРЕМ: Молоко з'єднати з манною крупою та підігріти на повільному вогні, постійно помішуючи. Всипати кокосову стружку, перемішати. Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, додавши манну крупу з кокосовою стружкою.

4Готовий бісквіт вийняти з мультиварки за допомогою ємності для варіння на пару. Остудити і розрізати на 3 коржі. Кожен корж змастити кокосовим кремом.

5ГЛАЗУР: Змішати цукор, молоко та какао, поставити на повільний вогонь і готувати до загустіння, потім додати вершкове масло та перемішати.

6Верхній корж торта полити глазур'ю. Готовий торт поставити в холодильник на 3 години.

00:00