Млинці з сиром (творогом) та малиною

    

19 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 300 г

Сир (творог) - 200 г

Цукор - 100 г

Вершки 33% - 100 мл

Малина - 100 г

Молоко - 1 л

Яйця - 4 шт.

Ванілін - 0,5 ч. ложки

Вершкове масло

Олія

Сіль

Directions

1НАЧИНКА: Вершки, сир (творог) і малину подрібнити в блендері, додати 1 ст. ложку цукру. Викласти в окрему миску.

2ТІСТО: У молоко додати яйця, посолити. Поступово вмішати муку. За консистенцією готове тісто має нагадувати рідку сметану. Додати ванілін.

3Змастити чашу мультиварки олією, невелику кількість млинцевого тіста зачерпнути ополоником і вилити в чашу мультиварки. Встановити режим «Смаження». Обсмажувати по 3 хвилини з кожного боку.

4На кожен готовий млинець викласти по 1 ст. ложці сирної начинки та скрутити млинець у вигляді конверта.

5Викласти конвертики в чашу мультиварки, додати кілька шматочків вершкового масла, поміняти режим на «Тушкування» на 10 хвилин.

6Подавати гарячими.

00:00