1НАЧИНКА: Вершки, сир (творог) і малину подрібнити в блендері, додати 1 ст. ложку цукру. Викласти в окрему миску.
2ТІСТО: У молоко додати яйця, посолити. Поступово вмішати муку. За консистенцією готове тісто має нагадувати рідку сметану. Додати ванілін.
3Змастити чашу мультиварки олією, невелику кількість млинцевого тіста зачерпнути ополоником і вилити в чашу мультиварки. Встановити режим «Смаження». Обсмажувати по 3 хвилини з кожного боку.
4На кожен готовий млинець викласти по 1 ст. ложці сирної начинки та скрутити млинець у вигляді конверта.
5Викласти конвертики в чашу мультиварки, додати кілька шматочків вершкового масла, поміняти режим на «Тушкування» на 10 хвилин.