Булочки з родзинками

    

20 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 500 г

Цукор - 150 г

Масло вершкове - 150 г

Родзинки - 150 г

Молоко - 200 мл

Яйця - 2 шт.

Олія - 15 мл

Дріжджі сухі - 4 ч. ложки

Вода

Сіль

Directions

1Родзинки попередньо розпарити. Нагріти молоко, розчинити в ньому дріжджі, додати по 1 ст. ложці цукру та борошна, перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити на 30 хвилин в теплому місці.

2Розтопити на водяній бані вершкове масло, змішати з яйцями та борошном, цукром, сіллю, додати до опари. Накрити рушником, залишити в теплому місці на 20 хвилин.

3Змішати з родзинками. Готове тісто розділити на невеликі рівні за розміром шматки, сформувати у вигляді булочок і кожну змастити вершковим маслом.

4Викласти в попередньо нагріту та змащену олією чашу мультиварки. Готувати в режимі «Випічка» 1 годину.

5Після сигналу дістати булочки та викласти наступну порцію.

00:00