Оселедець в сметані по-польськи закуски, страви з риби 27 Лютого, 2017 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Оселедець солоний - 400 г Яблука зелені - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. Сметана нежирна - 100 г Цукор - 1 ст. ложка Лимонний сік або оцет столовий - 1 ст. ложка Гірчиця - 1 ч. ложка Зелень петрушки Сіль Directions 1Оселедець розібрати на філе, видалити кістки. Нарізати дрібними шматочками, покласти в салатник. 2Яблука натерти на крупній тертці, змішати з подрібненою цибулею і сметаною, заправити за смаком сіллю, цукром, лимонним соком або оцтом, гірчицею. 3Залити оселедець цією сумішшю і посипати зеленню петрушки. 00:00