Оселедець в сметані по-польськи

  ,

27 Лютого, 2017

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Оселедець солоний - 400 г

Яблука зелені - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Сметана нежирна - 100 г

Цукор - 1 ст. ложка

Лимонний сік або оцет столовий - 1 ст. ложка

Гірчиця - 1 ч. ложка

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Оселедець розібрати на філе, видалити кістки. Нарізати дрібними шматочками, покласти в салатник.

2Яблука натерти на крупній тертці, змішати з подрібненою цибулею і сметаною, заправити за смаком сіллю, цукром, лимонним соком або оцтом, гірчицею.

3Залити оселедець цією сумішшю і посипати зеленню петрушки.

00:00