Хлібці з сиром (творогом) і рибою випічка, страви з риби духовка 27 Лютого, 2017 Блюда с творогом (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 2 порції Ingredients Сир (творог) - 200 г Тріска або крижана риба - 250 г Яйця - 3 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Морква - 1-2 шт. Олія - 50 г Масло вершкове - 20 г Зелень кропу Листя зеленого салату Сіль Directions 1Рибу розібрати на філе без шкіри та кісток. 2Цибулю і моркву нашаткувати та обсмажити на олії. Охододити. 3Рибу пропустити через м'ясорубку з сиром і овочами. У масу ввести 2 яйця, сіль і все ретельно перемішати. 4Готову масу викласти на деко або в змащену олією форму, поверхню вирівняти та змастити збитим яйцем. Запікати в духовці при 180-200°С до готовності. 5При подачі хлібці порізати на шматки, викласти на листя салату, полити розтопленим маслом, оформити зеленню. 00:00