1Дріжджі з'єднати з борошном, додати сіль і ванілін. В окремому посуді збити яйця з цукром. Потім додати борошно та 50 г розтопленого вершкового масла. Замісити тісто, накрити рушником і прибрати в тепле місце на 2 години.
2Тісто, що підійшло, змішати з цукатами та родзинками, попередньо замоченим в теплій воді.
3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти тісто та встановити режим «Підігрів» на 10 хвилин. Вимкнути режим і дати тісту постояти 15 хвилин.
4Потім встановити режим «Випічка» та готувати паску 1,5 години.
5Після завершення режиму кришку мультиварки відразу не відкривати, дати постояти пасці ще 5 хвилин. Після цього відкрити кришку і остудити. Виймати паску, використовуючи ємність для варіння на пару.
6Готову паску можна прикрасити білою глазур'ю, для чого треба розтопити білий шоколад на водяній бані.