Паска великодня на жовтках

    , ,

8 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно - 250 г

Молоко - 150 мл

Цукор - 70 г

Масло вершкове - 60 г

Родзинки - 40 г

Яйця - 2 жовтки

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Сіль

Directions

1Частину борошна з'єднати з сухими дріжджами та перемішати. В іншому посуді розтерти яєчні жовтки з цукром, додати 40 г м'якого вершкового масла, тепле молоко, сіль, перемішати та збити за допомогою міксера. З'єднати всі інгредієнти, крім родзинок, і замісити тісто. Залишити тісто підходити на 3 години.

2Потім додати в тісто родзинки, попередньо замочені у гарячій воді.

3Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і дати тісту постояти 30 хвилин. Можна встановити режим «Підігрів» на 10 хвилин.

4Коли тісто підійде, встановити режим «Випічка» та готувати 1,5 години.

5Готову паску за бажанням можна змастити глазур'ю та прикрасити посипкою.

00:00