3Вершкове масло розтерти до консистенції густої сметани, додати оселедець, жовтки, рубаний зелений лук, поперчити, ретельно розтерти і цією масою заповнити половинки білків. Покласти їх розрізом вниз на дошку і залити кілька разів полузастигнутим майонезом, змішаним з желатином, розчиненим в 0.25 ст. води. Поставити яйця в холодильник, щоб майонез добре зміцнів.
4На круглу плоску тарілку розкласти по краю скибочки смаженого м'яса, вирізані по формі і за розміром залитих яєчних половинок. На м'ясо розрізом вниз розкласти яйця, навколо покласти часточки нарізаних помідорів шкірою до краю тарілки. На помідори букетиками покласти рубану зелень. В середину тарілки покласти крупно нарізаний зелений салат, заправлений оливковою олією і оцтом.