Рулет з індички з каштанами

    

14 Березня, 2017

365 блюд для аэрогриля

  • Cook: 1 hr 30 mins

Ingredients

М'ясо індички - 250 г філе

Олія - 30 г

Масло вершкове - 50 г

Бренді - 50 мл

Бульйон м'ясний - 50 мл

Каштани відварні - 300 г

Цукор

Сіль

Directions

1М'ясо відбити та підсмажувати з частиною вершкового масла та бренді 10 хвилин.

2Потім м'ясо перекласти в горщик, змащений олією, залити м'ясним бульйоном, додати бренді, посолити та готувати в аерогрилі 1 годину при температурі 250°С.

3На сковороді у вершкове масло додати цукор і обсмажити в ньому каштани.

4Обсмажене м'ясо розкласти на фользі, викласти подрібнені каштани та загорнути рулетом. Запікати в аерогрилі 20 хвилин при температурі 250°С.

00:00