Салат із цвітної капусти, свіжих огірків і помідорів салати 15 Березня, 2017 Книга о вкусной и здоровой пище (1984) Ingredients Цвітна капуста - 500 г Огірки - 200 г Помідори - 200 г Зелена цибуля - 1 невеликий пучок Суміш майонезу та сметани - 1,5 ст. ложки Directions 1Вимиту та розділену на дрібні суцвіття цвітну капусту опустити в киплячу підсолену воду та варити до м'якості (але не переварювати). 2Свіжі огірки очистити від шкірки, а помідори від плодоніжок. Нарізати скибочками. Нашаткувати зелену цибулю. 3Змішати овочі та заправити цукром, сіллю і сумішшю майонезу зі сметаною. Викласти в салатник і прикрасити гарно нарізаними огірками та помідорами. 00:00