Соус ткемалі м’ятний консервація, соуси мультиварка 21 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Сливи - 1,5 кг Часник - 4 зубчики Кріп подрібнений - 4 ст. ложки М'ята подрібнена - 3 ст. ложки Цукор - 1,5 ст. ложки Коріандр - 1 ч. ложка Кмин - 1 ч. ложка Сіль - 1 ч. ложка Перець червоний і чорний мелений - 0,5 ч. ложки Вода - 250 мл Directions 1Сливи вимити та видалити кісточки. Покласти їх в чашу мультиварки та залити водою. Включити режим «Варка на пару» на 15 хвилин. 2Розм'яклі сливи протерти через сито. 3Перекласти пюре в мультиварку та довести до кипіння. Додати в ягідну масу цукор і сіль і варити ще 15 хвилин в тому самому режимі. 4Додати зелень і спеції та готувати соус ще 15-20 хвилин. 5Готовий ткемалі розкласти в стерилізовані банки та герметично закрити металевими кришками. 00:00