2Нарізати томати на великі шматки та покласти в чашу мультиварки. Додати очищений часник, дрібно нарізану цибулю, спеції, цукор і сіль, перемішати. Включити режим «Тушкування». Періодично перемішувати овочеву масу.
3Готові продукти подрібнити в кухонному комбайні або протерти через сито для видалення шкірки та насіння томатів. Спробувати готову страву на смак і за необхідності додати солі.
4Розлити томатний соус в чисті сухі банки та прикрити металевими кришками. Поставити їх в широку ємність з водою для стерилізації. Після закипання води стерилізувати банки об'ємом 0,5 л - 35 хвилин, об'ємом 1 л - 40 хвилин. У кожну банку додати по 0,3 ч. ложки лимонної кислоти на 1 л об'єму. Герметично закрити банки кришками і перевернути горлечком вниз. Залишити банки в такому положенні до охолодження.