Бургери з сиром брі та цибулею шалот
24 Березня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 40 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
Булочки для гамбургерів - 4 шт.
Яловичий фарш - 700 г
Сир брі або камамбер - 60 г
Цибуля шалот або салатна - 125 г
Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки
Гірчиця зернова - 5 ст. ложок
Рукола - 1 пучок
Сіль - 1 ч. ложка
Перець чорний мелений
Олія оливкова для смаження - 2 ст. ложки
Directions
1Нарізати цибулю шалот тонкими кільцями. Підрум'янювати в 1 ст. ложці розігрітого оливкового масла при низькій температурі 15 хвилин.
2Додати в фарш панірувальні сухарі, сіль і мелений чорний перець. Сформувати 4 котлети. Зробити в центрі кожної з них поглиблення, покласти по шматочку сиру (15 г).
3Обсмажувати котлети на оливковій олії на сковороді або грилі під кришкою в режимі прямого сильного жару 8-10 хвилин.
4Покласти булочки на решітку зрізом вниз і помістити в розігріту до 180°С духовку за 2-3 хвилини до готовності м'ясної начинки.
5Намазати гірчицею нижні половинки булочок. Викласти на них гарячі котлети, зверху - кільця цибулі шалот і листя руколи. Накрити другими половинками булочок.
6Подавати гарячими.