Бургери з курчати з печерицями бутерброди, страви з птиці гриль, тостер, швидко 24 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Prep: 30 mins Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Булочки - 4 шт. Курка - 500 г філе Печериці - 4 шт. Помідори - 2 шт. Часник - 2 зубчики Петрушка - 4 гілочки Соус барбекю - 4 ст. ложки Сіль Олія для смаження - 2 ст. ложки МАРИНАД: Вино сухе біле - 50 мл Соєвий соус - 2 ст. л. Перець каєнський - 1 щіпка Перець чорний мелений - 2 щіпки Цукор - 1 ст. ложка Імбир - 2 см кореня Directions 1МАРИНАД: Змішати всі інгредієнти. 2Нарізати куряче філе тонкими пластинами, залити маринадом, залишити на 30 хвилин. 3Розжарити сковороду-гриль. Вимити, обсушити й очистити печериці, змастити олією, посолити. Обсмажувати по 2 хвилини з кожного боку. 4Промокнути замариновану курку паперовими рушниками, обсмажувати на грилі по 1 хвилині з кожної сторони. Додати нарізаний тонкими пластинами очищений часник, остудити. 5Розрізати булочки уздовж, обсмажити в тостері до рум'яної скоринки. Змастити нижні половинки соусом барбекю, викласти нарізані кружальцями помідори, курку, гриби і листочки петрушки. Накрити верхніми половинками булочок. 00:00