Клаб-сендвічі з куркою
28 Березня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Prep: 2 hrs
- Cook: 20 mins
- Yields: 2 порції
Ingredients
Хліб житній - 3 скибочки
Курка або індичка - 80 г філе
Бекон сирокопчені - 40 г
Огірки - 20 г
Помідори - 30 г
Салат-латук - 20 г
Часник - 1-2 зубчики
Майонез - 40 мл
Сіль
Перець чорний мелений
Олія оливкова - 2 ст. ложки + 3 ст. ложки для смаження
Directions
1Вимити й обсушити куряче філе, посолити та поперчити. Натерти очищеним часником, змастити оливковою олією, залишити на 2 години.
2Нарізати філе тонкими широкими пластинами. Обсмажувати на оливковій олії по 3-5 хвилин з обох боків.
3Видалити у помідорів плодоніжки, нарізати кружальцями невеликої товщини. Нашаткувати огірки тонкими довгастими пластинками. Крупно порвати листя салату руками. Нарізати бекон скибочками, обсмажувати на сухій сковороді по 3-5 хвилин.
4Підрум'янити хліб на сухій сковороді з обох боків. Змастити 1 скибочку невеликою кількістю майонезу з одного боку, викласти листя салату, куряче філе та помідори. Накрити скибочкою хліба, змазаною майонезом з двох сторін, викласти бекон, огірки, листя салату. Полити майонезом скибочку хліба, що залишилася, та покласти змащеним боком униз. Розрізати сендвіч на 2 частини.