Вінегрет з гірчичною заправкою салати російська кухня 23 Вересня, 2016 365 рецептов русской кухни Ingredients Буряк -1 шт. Картопля - 1 шт. Морква -1 шт. Огірки солоні -1 шт. Капуста квашена - 50 г Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. Оцет 3% - 1 ст. ложка Олія Цукор - 1 ст. ложка Перець Сіль Directions 1Буряк, моркву і картоплю відварити окремо. 2Буряк нарізати кубиками і заправити олією. Солоний огірок, цибулю, відварені моркву та картоплю нарізати дрібними кубиками, додати буряк і перемішати. 3Оцет з'єднати з маслом, цукром, посолити і поперчити. Готовою сумішшю заправити салат. 00:00