Вінегрет з гірчичною заправкою

    

23 Вересня, 2016

365 рецептов русской кухни

Ingredients

Буряк -1 шт.

Картопля - 1 шт.

Морква -1 шт.

Огірки солоні -1 шт.

Капуста квашена - 50 г

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Оцет 3% - 1 ст. ложка

Олія

Цукор - 1 ст. ложка

Перець

Сіль

Directions

1Буряк, моркву і картоплю відварити окремо.

2Буряк нарізати кубиками і заправити олією. Солоний огірок, цибулю, відварені моркву та картоплю нарізати дрібними кубиками, додати буряк і перемішати.

3Оцет з'єднати з маслом, цукром, посолити і поперчити. Готовою сумішшю заправити салат.

00:00