Диня, фарширована куркою закуски 29 Березня, 2017 Блюда страсти (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 2 порції Ingredients Диня дрібна - 1 шт. Курка - 2 відварених філе Виноград чорний - 50 г Ананаси - 0,25 шт. Йогурт - 1 ст. ложка Сметана густа - 1 ч. ложка Лимон - 0,5 ч. ложки соку Перець чорний мелений Сіль Directions 1Диню розрізати навпіл, видалити насіння та частину м'якоті. Філе курки і м'якоть дині нарізати кубиками. Ягоди винограду розрізати навпіл, видалити кісточки. 2СОУС: Йогурт змішати зі сметаною та лимонним соком, посолити, поперчити. 3З'єднати м'якоть дині та курку з виноградом і ананасом, нарізаним кубиками. Заправити сметанно-йогуртовим соусом і перемішати. 4Заповнити диню приготованим салатом і охолодити. 00:00