Фріттата з гарбузом, перцем і козячим сиром

  ,     ,

31 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Гарбуз - 230 г

Сир козячий напівтвердий - 200 г

Перець болгарський солодкий (червоний) - 1 шт.

Рукола - 50 г

Яйця - 8 шт.

Зіра (кумін) мелена - 0,5 ч. ложки

Перець чилі мелений -1 щіпка

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження - 30 мл

Directions

1Зрізати у гарбуза шкірку, видалити насіння. Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки та насіння.

2Нарізати овочі дрібними кубиками, обсмажувати на розігрітій олії на невеликому вогні 8-10 хвилин.

3Нарвати рукколу руками, нарізати козячий сир кубиками. Додати в сковороду до овочів.

4Збити яйця з сіллю та спеціями в пишну піну. Вилити суміш в сковороду.

5Запікати в розігрітій до 170°С духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору.

6Остуджувати перед подачею 5 хвилин.

00:00