Буллети по-берлінськи з овочами та кминним соусом
страви з м'яса, страви з риби німецька кухня духовка, швидко
2 Квітня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 30 mins
- Yields: 2 порції
Ingredients
Помідори черрі - 100 г
Квасоля стручкова - 100 г
Лавровий лист
Перець духмяний горошком
БУЛЛЕТИ:
Фарш (свинина + яловичина) - 200 г
Тунець консервований - 50 г
Молоко - 50 мл
Багет - 30 г
Яйця - 1 шт.
Сіль
Перець чорний мелений
Борошно для панірування
Олія для смаження - 2 ст. ложки
КМИННИЙ СОУС:
Масло вершкове - 50 г
Вершки нежирні - 50 мл
Борошно - 1 ч. ложка
Сіль
Перець чорний мелений
Кмин
Directions
БУЛЛЕТИ:
1Вимочити багет в молоці, віджати від зайвої рідини.
2Розім'яти виделкою рибу.
3Додати яйце, багет, фарш, посолити та поперчити.
4Сформувати невеликі кульки, обваляти їх у борошні.
5Обсмажити на розігрітій олії до золотистої скоринки.
СОУС:
1Обсмажувати борошно на розтопленому вершковому маслі при постійному помішуванні 2-3 хвилини.
2Додати кмин, вершки, сіль і мелений чорний перець. Довести до кипіння (при необхідності трохи випарити), зняти з вогню.
БУЛЛЕТИ З СОУСОМ:
1Викласти буллети з помідорами та квасолею у жаростійку форму, полити кминним соусом. Додати лавровий лист і духмяний перець. Запікати в розігрітій до 200°С духовці 10-12 хвилин.