Ватрушка королівська солодка випічка духовка 2 Квітня, 2017 Блюда с творогом (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 6-8 порцій Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне - 2 склянки Масло вершкове - 100 г Цукор - 0,5 склянки Сода - 0,25 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир (творог) - 500 г Яйця - 3 шт. Цукор - 0,5 склянки Ванілін - на кінчику ножа Directions 1НАЧИНКА: Сир (творог) протерти через сито та збити з яйцями і цукром. В кінці збивання додати розведений гарячою водою ванілін. 2ТІСТО: Масло нарізати дрібними шматочками та перетерти з борошном і цукром до консистенції хлібних крихт, в кінці додати соду та перемішати. 3У змащену маслом форму покласти половину тіста, зверху викласти сирну начинку та засипати її тістом, що залишилося. Випікати 15-20 хвилин при 220°С. 00:00