100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 10 mins
Yields: 1-2 порції
Ingredients
Персики - 50 г
Апельсини - 50 г
Полуниця - 30 г
Ківі - 30 г
Цукор тростинний - 0,5 ч. ложки
Лайм - 0,5 шт. (цедра та сік)
КРЕМ:
Вершки 33% - 30 мл
Цукрова пудра - 0,5 ч. ложки
Кокосова стружка - 0,5 ч. ложки
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Листя м'яти
Directions
1Очистити апельсин від шкірки та білих плівок. Видалити у полуниці чашолистки. Вийняти кісточку з персика. Очистити ківі від шкірки. Довільно нарізати апельсини, полуницю, ківі, персики.
2Посипати фрукти та ягоди цукром, додати цедру і сік лайма. Перемішати, залишити на 5 хвилин.
3КРЕМ: Збити вершки з цукровою пудрою та кокосовою стружкою за допомогою вінчика.
4Розкласти готовий салат по креманкам, зверху - збиті вершки. Прикрасити листям м'яти.