Суп із кукурудзи з грибами та кабачками
перші страви здорове харчування
12 Квітня, 2017
100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
- Cook: 1 hr
Ingredients
Кукурудза - 4 качана
Кабачки або гарбуз - 500 г
Гриби білі або підберезники - 200 г або
Гриби сушені - 20 г
Морква - 1 шт.
Петрушка або селера - 40 г
Цибуля - 1 шт.
Масло - 50 г
Сіль - 0,5 ст. ложки
Лавровий лист - 2 шт.
Перець - 8-10 горошин
Сметана - 2 ст. ложки
Кріп або зелень петрушки
Directions
1Кукурудзу в качанах варити 30-40 хвилин.
2У каструлю налити 1,5 л води, покласти в неї зерна кукурудзи, гриби, нарізані скибочками, кабачки або гарбуз, очищені від шкірки та насіння та нарізані кубиками, і варити при слабкому кипінні.
3Цибулю та коріння нарізати скибочками і злегка підсмажити на жирі, потім покласти в суп, додати сіль, спеції та варити 20-30 хвилин.
4Якщо суп вариться З СУШЕНИХ ГРИБІВ, то їх потрібно варити окремо протягом 1 години, потім дрібно нарізати, а відвар розвести водою, щоб отримати 1,5 л грибного бульйону. На цьому бульйоні і варити суп.
5При подачі на стіл в суп покласти сметану.