Салат з червонокачанної капусти та яблук з селерою

    

12 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста червонокачанна - 1 качан

Яблука кислі - 3 шт.

Селера - 1 невеликий корінь

Олія оливкова - 5 ст. ложок

Зелень петрушки та кропу

Сіль

Directions

1Капусту нашаткувати, посолити та перетерти руками до появи соку. Корінь селери очистити, вимити і натерти на крупній тертці. Яблука вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину та натерти на крупній тертці. Одразу додати масу в капусту.

2Все перемішати, посолити, заправити оливковою олією.

3Перед подачею до столу прикрасити гілочками кропу та петрушки.

00:00