Пудинг картопляний з шинкою

    

16 Квітня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Картопля - 600 г

Шинка - 200 г

Яйця - 6 шт.

Масло вершкове - 100 г

Сир - 100 г

Сіль

Directions

1Картоплю промити та відварити в підсоленій воді. Гарячу варену картоплю очистити й одразу протерти через сито або прокрутити через м'ясорубку.

2Розтерти дерев'яною ложкою вершкове масло, додати злегка збиті яйця, змішати з картопляним пюре та дрібно нарізаною шинкою.

3Дно та стінки вогнестійкої каструлі змастити розтопленим вершковим маслом і покласти в неї картопляну масу. Запікати в духовці на слабкому вогні.

4Готовий пудинг покласти на блюдо, посипати тертим сиром і полити розтопленим вершковим маслом.

00:00