рибні биточки
рибні биточки

Биточки з сьомги

    

22 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сьомга - 500 г філе

Яйця - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Томати у власному соку - 150 г

Олія - 3 ст. ложки

Крохмаль картопляний - 1 ст. ложка

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Сіль

Молоко - 70 мл

Directions

1Збити яйце з сіллю. Додати шматочки сьомги, порізану цибулю, сіль. Збити блендером, поступово додаючи молоко. Сьомга дуже ніжна, подрібнюється легко. Додати в фарш крохмаль і борошно, вимісити.

2У сковороду влити олію та викладати биточки. Через хвилинку биточки акуратно перевернути, злегка обсмажити з іншого боку. Биточки чудово тримають форму.

3Покласти на биточки томатний соус.

4ТОМАТНИЙ СОУС: Обсмажити подрібнену цибулю, посолити, а потім додати рубані томати та 2 ст. ложки води.

5Закрити сковороду кришкою і тушкувати 15 хвилин.

00:00