Биточки з сьомги страви з риби здорове харчування 22 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Сьомга - 500 г філе Яйця - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Томати у власному соку - 150 г Олія - 3 ст. ложки Крохмаль картопляний - 1 ст. ложка Борошно пшеничне - 1 ст. ложка Сіль Молоко - 70 мл Directions 1Збити яйце з сіллю. Додати шматочки сьомги, порізану цибулю, сіль. Збити блендером, поступово додаючи молоко. Сьомга дуже ніжна, подрібнюється легко. Додати в фарш крохмаль і борошно, вимісити. 2У сковороду влити олію та викладати биточки. Через хвилинку биточки акуратно перевернути, злегка обсмажити з іншого боку. Биточки чудово тримають форму. 3Покласти на биточки томатний соус. 4ТОМАТНИЙ СОУС: Обсмажити подрібнену цибулю, посолити, а потім додати рубані томати та 2 ст. ложки води. 5Закрити сковороду кришкою і тушкувати 15 хвилин. 00:00