Рис строкатий

  ,

22 Квітня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис - 125 г

Відвар овочевий - 750 г

Кукурудза - 150 г

Цукіні - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Перець солодкий червоний - 1 шт.

Сир твердий тертий - 4 ст. ложки

Базилік - 3-4 гілочки

Душиця - 3-4 гілочки

Олія кунжутна - 2 ст. ложки

Сіль морська

Перець чорний мелений

Зелень петрушки

Directions

1Цибулю, солодкий перець, цукіні нарізати дрібними кубиками. Кукурудзу бланшувати 2-3 хвилини, потім промити холодною водою, щоб зерна зберегли свій колір.

2Солодкий перець і цибулю спасерувати на олії, додати цукіні та трошки обсмажити.

3Рис промити спочатку в холодній, потім в гарячій воді, залити овочевим відваром, довести до кипіння та варити на слабкому вогні 15-20 хвилин.

4Додати овочі, дрібно рубані душицю та базилік, посолити, поперчити. Готувати ще 15-20 хвилин.

5У готову страву додати тертий сир, перемішати.

6Перед подачею посипати дрібно рубаною петрушкою.

00:00