Салат із капусти та буряка салати здорове харчування 25 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Капуста білокачанна - 1 качан середнього розміру або Капуста квашена - 200 г Буряк - 1 шт. Лимон - 0,5 шт. (сік) Олія оливкова Зелень кропу Цукор Сіль Directions 1Свіжу капусту нашаткувати, посолити та перетерти руками до появи соку, а квашену віджати та нарізати. 2Буряк вимити, відварити або спекти, очистити від шкірки та нарізати кубиками. 3Все змішати, додати лимонний сік, цукор і сіль. Заправити салат оливковою олією. Перед подачею до столу прикрасити дрібно нарубаною зеленню кропу. 00:00