Форель з картоплею

    ,

25 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Форель - 450 г

Картопля - 2 шт.

Лимон - 2 ч. ложки соку

Перець лимонний - 0,5 ч. ложки

Сіль

Кріп (для подачі) - 10 г

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Directions

1Рибу почистити, промити, обсушити паперовими рушниками та розрізати на стейки.

2У сотейник налити трохи олії. Стейки підсолити, посипати лимонним перцем, покласти на дно сотейника, скропити лимоном. У проміжки покласти товсті скибочки картоплі, її теж підсолити. Можна трохи підлити води для картоплі. Поставити в духовку та запікати, поки картопля не підрум'яниться.

3При подачі посипати кропом.

00:00