Хек хрусткий страви з риби здорове харчування 28 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Хек - 400 г філе Крупа кукурудзяна - 100 г Часник - 3 зубки Соєвий соус - 2 ст. ложки Олія арахісова - 2 ст. ложки Олія кунжутна - 1 ст. ложка Імбир - 3 см Перець чилі - 1 шт. Лимони - 1 шт. (цедра) Цукор коричневий - 1/2 ч. ложки Цибуля зелена - 4 пір'їнки Сіль М'ята Горіхи кеш'ю - 50 г Directions 1У сковороду налити по 1 ст. ложці кунжутної і арахісової олії та розігріти її. 2Рибу нарізати на шматки, обсушити, трохи посолити й обваляти в кукурудзяній крупі. Обсмажити рибу з усіх боків. 3Поки риба смажиться, приготувати інгредієнти для соусу. Часник і імбир нарізати пластинками, чилі очистити від зерен і нарізати шматочками, зелену цибулю - кільцями. Натерти цедру лимона. 4Вийняти рибу. 5У сковороду налити залишки олії. Замість риби на 2 хвилини закласти інгредієнти для соусу. Додати до них цукор, соєвий соус, м'яту і пару ложок води. 00:00