Салат із білокачанної капусти з тертим хроном

    

28 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста білокачанна - 1 невеликий качан

Морква - 1 шт.

Буряк - 1 шт. середнього розміру

Хрін тертий - 1 ст. ложка

Майонез - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Капусту нашаткувати, посолити та перетерти руками до появи соку.

2Буряк і моркву вимити, відварити, почистити та натерти на крупній тертці або дрібно нарізати.

3Все змішати, додати тертий хрін, посолити та заправити олією і майонезом. Перед подачею до столу посипати дрібно нарубаною зеленню петрушки.

00:00