Салат із тріски з хроном

  

30 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Тріска - 250 г

Картопля - 4 шт.

Огірки солоні - 2 шт.

Хрін - 100 г

Майонез - 0,5 склянки

Оцет - 2 ч. ложки

Цибуля зелена - 50 г

Directions

1Зварену холодну тріску нарізати шматочками. Очищену варену картоплю й огірки нарізати скибочками.

2У миску покласти натертий хрін, додати майонез, сіль, оцет, змішати з нарізаною рибою, картоплею, огірками та перекласти в салатник.

3Салат прикрасити шматочками огірка, дрібно нарізаною зеленою цибулею, натертим хроном і зеленню петрушки.

00:00