борщ
борщ

Борщ із плавленим сиром

    

6 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Буряк - 4 шт.

Капуста - 0,5 невеликого качана

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Плавлений сирок - 1 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сметана

Цибуля зелена

Томат-паста - 1 ст. ложка

Directions

1Буряк, моркву, білокачанну капусту та ріпчасту цибулю нарізати соломкою, додати томат-пасту, вершкове масло, залити невеликою кількістю води і тушкувати 4-5 хвилин.

2Тушковані овочі залити гарячою водою, додати нарізаний шматочками плавлений сир, сіль і проварити ще 2-3 хвилини.

3Подавати зі сметаною та зеленою цибулею.

00:00