Бульйон із фрикадельками

    

7 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Бульйон м'ясний - 2-2,5 л

М'ясо - 200 г м'якоті з жиром

Сіль

Зелень петрушки

Directions

1Сире м'ясо пропустити 2-3 рази через м'ясорубку, додати сіль і 2 ст. ложки холодної води. Масу ретельно перемішати, сформувати у вигляді кульок (фрикадельок).

2Фрикадельки опустити в готовий киплячий бульйон. Потім вийняти шумівкою, розкласти в тарілки по 8-10 шт., залити бульйоном, зверху посипати зеленню петрушки.

3Подавати з білими сухариками.

00:00