Голубці пісні з бурячиння

  ,   ,

7 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Бурячиння

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Картопля - 2-3 шт.

Часник - 2-3 зубчики

Сметана - 100 г

Сіль

Перець

Олія

Directions

1Бурячиння добре промити. Вибрати найбільші та цілі листочки і залити окропом.

2Овочі - картоплю, моркву та буряк - помити, почистити та натерти на тертці корейською соломкою. Цибулю нарізати півкільцями.

3Цибулю смажити до прозорості, потім додати решту овочів, тушкувати майже до повної готовності.

4Дістати з окропу листя, розбити або вирізати жилки у бурячиння. У кожен лист покласти 1-2 ст. ложки начинки й акуратно загорнути.

5Загорнуте листя з начинкою укласти в сковорідку з товстим дном, залити сметаною, присипати часником і тушкувати на сильному вогні під закритою кришкою близько 15 хвилин.

6Такі голубці подають як гарнір.

00:00