Гратен із бурячиння

  ,   ,

9 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Бурячиння - 0,5 кг

Цибуля - 1 шт.

Cир твердий тертий - 2 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Сіль

Перець

ДЛЯ СОУСУ:

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Олія - 2 ст. ложки

Борошно - 1 ст. ложка

Молоко - 300 мл

Directions

1Обсмажити на олії цибулю до прозорості.

2Додати подрібнені стебла від бурячиння та обсмажувати, помішуючи, 5 хвилин.

3Покласти зелене листя бурячиння та обсмажувати ще 2 хвилини.

4Посолити, поперчити та покласти на деко, змащене маслом.

5СОУС: Розтопити на сковороді вершкове масло й олію. Помішуючи, ввести муку та зменшити вогонь. Соус має вийти не дуже густим і не дуже рідким. Зменшити вогонь і акуратно влити тепле молоко.

6Залишити соус на маленькому вогні, поперчити, посолити і залити ним бурячиння.

7Посипати страву сиром і сухарями та поставити в духовку, прогріту до 200°C, на 15 хвилин.

00:00