100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Гарбуз
Сметана
Зелень петрушки і кропу
Лимонний сік
Directions
1Дольки гарбуза очистити від шкірки та нарізати на кубики розміром 1-1,5 см.
2Висипати все в каструлю для тушкування, додати трохи води (вода має на 3-5 мм покривати дно каструлі). Щільно накрити каструлю кришкою і тушкувати на середньому вогні. Коли вода інтенсивно закипить, зменшити вогонь і варити 20-30 хвилин, періодично перевіряючи готовність. Готовий гарбуз стає напівпрозорим і зовсім м'яким.
3Можна полити його сметаною і додати зелені петрушки та кропу, а також скропити соком лимона.