Тріска по-східному

  ,   ,

18 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска - 500 г філе

Цибуля біла - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Перець чилі - 1 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Сіль

Креветки - 150 г

Молоко кокосове - 200 г

Лимон - 1 шт. невеликий

Суміш спецій - 1 ст. ложка

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Імбир тертий - 1 ст. ложка

Directions

1Філе тріски нарізати порційними шматочками, посолити за смаком.

2Кокосове молоко добре поболтати у банці, відкрити. Нарізати довільно болгарський перець, ріпчасту цибулю, часник і імбир потерти на тертці, перець чилі очистити від насіння, подрібнити.

3У сотейнику підрум'янити цибулю на оливковій олії.

4Додати до неї болгарський перець, часник, імбир, спеції, перець чилі та продовжити обсмажування.

5Покласти підготовлену рибу, вилити баночку кокосового молока. Поставити в розігріту духовку на 30 хвилин.

6За кілька хвилин до закінчення покласти в сотейник очищені креветки. Спробувати на смак, якщо потрібно, то додати сіль і спеції.

7Перед подачею скропити соком лимона, подавати з рисом або домашнім білим хлібом.

00:00