Тріска у сметані (з цибулею та овочевою сумішшю)

    

23 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска свіжоморожена - 200 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Сметана - 3 ст. ложки

Орегано - 0,5 ч. ложки

Овочеве асорті - 300 г

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Вода - 50 мл

Directions

1Цибулю почистити, порізати півкільцями. У сотейник налити оливкову олію, покласти цибулю. Обсмажувати до появи золотистого кольору, близько 5 хвилин.

2Рибу розморожувати не обов'язково, помити її, посолити, посипати орегано. Покласти в сотейник на цибулю. Рибу залити сметаною, додати воду. Висипати овочеву суміш, злегка посолити її. Тушкувати на відкритому вогні до готовності.

00:00