100 рецептов питания для беременных.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Цвітна капуста - 1 качан з листям
Цибуля - 1 шт.
Перець солодкий - 1 шт.
Картопля - 2 шт.
Морква - 1 шт.
Молоко - 1 л
Вода - 1 л
Майонез - 1 ст. ложка (за бажанням)
Directions
1Очищену картоплю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці, суцвіття та листя цвітної капусти дрібно нарубати, перець порізати соломкою.
2Овочі залити водою, довести до кипіння, варити 5-6 хвилин, додати молоко, трохи посолити, довести до кипіння, зняти з вогню та настоювати 8-10 хвилин без нагрівання.
Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - при подачі заправити майонезом