Салат із гарбуза корнішонами салати здорове харчування 7 Червня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Гарбуз - 600 г Суміш зелені (кріп, петрушка, селера, сердечник, естрагон) нарізаної - 3 ст. ложки Корнішони - 100 г Сливи або груші мариновані Олія - 3 ст. ложки Оцет винний Сіль Цукор Directions 1Недостиглий гарбуз вимити, очистити, розрізати навпіл, видалити насіння і нарізати товстими (близько 1 см) кубиками. Нарізаний гарбуз опустити в окріп, посолити, додати кислоту, закип'ятити, процідити, охолодити. 2Викласти салат на блюдо, посипати дуже дрібно порубаними корнішонами, сіллю і цукром, скропити кислотою і олією, посипати зеленню. 00:00