Салат із гарбуза корнішонами

    

7 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гарбуз - 600 г

Суміш зелені (кріп, петрушка, селера, сердечник, естрагон) нарізаної - 3 ст. ложки

Корнішони - 100 г

Сливи або груші мариновані

Олія - 3 ст. ложки

Оцет винний

Сіль

Цукор

Directions

1Недостиглий гарбуз вимити, очистити, розрізати навпіл, видалити насіння і нарізати товстими (близько 1 см) кубиками. Нарізаний гарбуз опустити в окріп, посолити, додати кислоту, закип'ятити, процідити, охолодити.

2Викласти салат на блюдо, посипати дуже дрібно порубаними корнішонами, сіллю і цукром, скропити кислотою і олією, посипати зеленню.

00:00