Хумус по-іранськи

  

27 Вересня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

  • Prep: 8 hrs
  • Cook: 3 hrs 10 mins

Ingredients

Нут - 800 г

Насіння кунжуту - 150 г

Олія рослинна - 4 ст. ложки

Часник - 3-4 зубчики

Лимон - 1 шт. (сік)

Перець

Сіль

Directions

1Нут замочити на ніч.

2Злити воду, залити новою водою і варити з сіллю до готовності - близько 3 годин.

3Злити воду, залишивши в каструлі близько 1 склянки рідини. Влити половину масла і блендером зробити пюре.

4Кунжут підсушити на сковороді без масла, остудити, помістити в чашу блендера, влити половину масла та 150 мл холодної води. Влити лимонний сік, додати часник і ще раз перемішати.

5Поєднати дві суміші, досолити, перемішати за допомогою блендера.

00:00